За нас

Херчеса

Инвеститор

"Херчеса" развива своята дейност в сектора на жилищните и индустриални имоти в Испания от 1975 г., а на международно ниво от 2004 г. под името "Херчеса Интернасионал". Доказателство за техния успех е не само 45-годишният им опит, но и забележителният брой новопостроени жилища – над 26 000. Благодарение на своята социална политиката, ориентирана изцяло към нуждите на клиента, "Херчеса" гради своята история като доказан лидер на пазара.

Към настоящия момент "Херчеса Интернасионал" има богато портфолио от проекти в Португалия, Румъния, Мароко, Чехия, Полша, Еквадор, Мексико, Панама и България.

ПОВЕЧЕ ЗА ХЕРЧЕСА

"Херчеса" управлява цялостно своите проекти. По този начин ние контролираме всяка фаза от тях, за да гарантираме качеството им.

Хуан Хосе Серкадийо Калво

Главен изпълнителен директор

"Херчеса" ежегодно подобрява качеството на услугите си и темпото на строителство. През 2020 г. компанията завърши своя 400 комплекс.

 • 9 държави

  по света
 • 125 служители

  в Херчеса Интернасионал
 • 21 настоящи проекта

  в Европа и Латинска Америка
 • 8,8 млн м2

  жилищни, търговски и индустриални проекти

Страйв 4БГ

Проектно управление

"Страйв 4БГ" е българска компания, която оперира в областта на проектното управление от 2012 г. Компанията предоставя професионални услуги и консултации във всяка фаза от инвестиционния процес от създаването на идейния проект и неговия надзор и контрол, до окончателното приключване на строителния процес и въвеждането му в експлоатация. По този начин се гарантира навременно, рентабилно и висококачествено изпълнение.

Компанията разполага с богато портфолио, което включва не само жилищни сгради, но и значими търговски центрове, както и публични и инфраструктурни проекти.  

Повече за страйв 4бг

Ние приемаме Вашето доверие към нас с отговорност и отношение!

Инж. Петьо Танков

Главен изпълнителен директор

Сплoтeният екип на "Страйв 4БГ" съчетава доказани професионалисти с богат опит в управлението на проекти, строителството, инвеститорския контрол, проектирането, градоустройствените процедури, финансите и маркетинга на недвижими имоти. 

 • 9 години

  Опит в управлението на проекти
 • 12 проекта

  В жилищното, общественото и инфраструктурното строителство
 • 4

  чуждестранни инвеститора
 • Широк спектър

  от услуги в проектното управление