Предимства

Комплекс "Липите" се стреми да се доближи максимално до желанията на клиентa, съчетавайки в себе си комфорт, сигурност, удобство и функционалност.

Местоположение

Комплекс "Липите" е разположен в южната част на София, в кв. "Манастирски ливади-изток", на комуникативно местоположение – близост до бул. "България", бул. "Т. Каблешков" и "Околовръстно шосе", като същевременно е на тихо и спокойно място в квартала.

Богато озеленяване

Във вътрешността на комплекса ще се оформи парк с площ от 3000 м2 с озеленяване, без достъп на автомобили. Близо половината от площта от всяка част на "Липите" е обособена като паркова територия с много зеленина, алеи, пейки, беседки, алпинеуми и детски площадки. Комплексът граничи на юг със зелена зона около преминаваща река, където според плановете на СО ще бъде изграден линеен парк.

АРХИТЕКТУРА

Комплекс "Липите" се доближава максимално до желанията на клиента относно оптималното разпределение на площта и функционалността на всяко едно жилище. Различните типове апартаменти могат да отговорят на всеки вкус, нужда и бюджет.

Собствен екип "Продажби"

Имотите в "Липите" се предлагат от екип "Продажби" в офис на място на комплекса, директно от инвеститора, без комисионна. Целта на екипа е да осигурява пълна и прозрачна информираност на клиента, високо ниво на продажбено и следпродажбено обслужване.

Изгодни схеми на плащане

Предлагаме максимално улеснена схема на плащане за нашите клиенти:
10% на Предварителен договор
10% на Акт 14
30% на Акт 15
50% при Въвеждане в експлоатация