Местоположение

Богата градска инфраструктура, удобни транспортни връзки с други райони на столицата и близостта до Витоша правят комплекс „Липите“ идеалният избор за дом.

Комплекс „Липите“ предлага чудесна локация на улица “Костенски водопад” в кв. “Манастирски ливади- изток”. Тя е идеално съчетание от спокоен и тих район с много удобна комуникативност до южните и централните части на София. На минути от столични пътни артерии като бул. “България”, бул. “Тодор Каблешков” и “Околовръстно шосе”, “Липите” предлага бърз и лесен достъп до всички части на града. 

Близостта до търговски центрове, паркове, супермаркети, училища и детски градини създава удобство и Ви спестява време!

 

Вашият дом в полите на Витоша

Линеен крайречен парк в "Манастирски ливади-изток"

Концепцията на линеен парк “Манастирски ливади- изток” предоставя методи за повишаване на качеството на градската среда като се усвоят терените и коритата на реките Боянска бара и Изливо. Предвидено е изграждането на кътове за отдих, спорт, социални контакти и детски зони.

Южните части на „Липите“ граничат със зелената зона покрай река Боянска бара, част от общия проект на Столична община за изграждане на линейни паркове. По този начин комплексът получава директен визуален достъп към Витоша и се възползва от всички плюсове, които предоставя бъдещият парк.