За комплекса

Добра инфраструктура, удобни връзки с други райони на столицата и уредена среда правят комплекс “Липите” изключително привлекателен за място за живеене.

“Липите” е нов жилищен комплекс, който се изгражда на площ от 22 декара в един от най-атрактивните и модерни квартали в София -  "Манастирски ливади-изток".

Концепцията на жилищен комплекс "Липите" е да предложи едно достъпно съчетание от спокойна и уютна среда за живеене, отлично местоположение, нискоетажно строителство, функционална архитектура и качествено изпълнение, гарантирано от международен инвеститор и професионално проектно управление. „Липите“ отговаря на желанията и потребностите на бъдещите жители на комплекса, които искат да живеят близо до природата на минути от удобствата на големия град със семейство и приятели.

Първият етап от първа фаза на проекта вече е завършен и е снабден с Акт 15. В момента се работи по подготовката за въвеждане на сградите в експлоатация, като това очакваме да се случи в рамките на следващите 2 месеца. В този етап в комплекса са изградени 66 апартамента, 74 паркоместа и 6 магазина, а вътрешността му включва парк с площ от 3000 м2 с озеленяване, алеи, детска площадка, без достъп на автомобили.

"Липите" отговаря на желанията и потребностите на бъдещите жители на комплекса, които искат да живеят близо до природата, на минути от удобствата на големия град със семейство и приятели.

Настоящият етап на проекта вече предлага множество удобства и предимства за бъдещите му жители, включително лесен достъп до градския транспорт, близост до училища, детски градини, спортни и здравни центрове, магазини, ресторанти и други обществени места.

 • 4

  Жилищни сгради с търговски площи, представляващи модерен комплекс
 • 400

  Апартамента С разнообразни разпределения
 • 2023 г.

  Въвеждане в експлоатация На Етап 1 от комплекса
 • 220

  Паркоместа В топъл подземен гараж
КонцепцияКомплекс липите

Преимущества на комплекса

Характеристики на комплекса