За комплекса

Добра инфраструктура, удобни връзки с други райони на столицата и уредена среда правят комплекс “Липите” изключително привлекателен за място за живеене.

“Липите” е нов жилищен комплекс, който се изгражда на площ от 22 декара в един от най-атрактивните и модерни квартали в София -  "Манастирски ливади-изток".

Концепцията на жилищен комплекс "Липите" е да предложи едно достъпно съчетание от спокойна и уютна среда за живеене, отлично местоположение, нискоетажно строителство, функционална архитектура и качествено изпълнение, гарантирано от международен инвеститор и професионално проектно управление. „Липите“ отговаря на желанията и потребностите на бъдещите жители на комплекса, които искат да живеят близо до природата на минути от удобствата на големия град със семейство и приятели. В първия етап на първата фаза на „Липите“ ще бъдат изградени 66 апартамента, 74 паркоместа и 6 магазина, като във вътрешността на комплекса ще се оформи парк с площ от 3000 м2 с озеленяване, алеи, детска площадка, алпинеуми, без достъп на автомобили.

 • 4

  Жилищни сгради с търговски площи, представляващи модерен комплекс
 • 400

  Апартамента С разнообразни разпределения
 • 2022 г.

  Въвеждане в експлоатация На Етап 1 от комплекса
 • 220

  Паркоместа В топъл подземен гараж
КонцепцияКомплекс липите

Преимущества на комплекса

Характеристики на комплекса