"ЛИПИТЕ"
Усещане за дом!

Етап 2 на комплекс "Липите" вече с Акт 14.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Живейте със стил в "ЛИПИТЕ"

Новият жилищен комплекс е готов да Ви посрещне

ПОВЕЧЕ ЗА КОМПЛЕКСА

УЮТНА ВЪТРЕШНА СРЕДА

Озеленен вътрешен двор с площ от над 3000 м2

ПОВЕЧЕ ЗА КОМПЛЕКСА

Жилищен комплекс "Липите"

"Усещане за дом"

 

Promo Video Lipite by Strive 4BG

Инвеститор

„Херчеса“ развива своята дейност в сферата на жилищните и индустриални имоти в Испания от 1975 г., а на международно ниво от 2004 г. Политиката, ориентирана към клиента и предлагането на най-добрия продукт на най-добрата цена са доказателството за опита на компанията и за нейния успешен бизнес през 40-годишната ѝ история.

Повече за нас

УДОБСТВА

Kомплексът предлага озеленена паркова среда с площ от над 3000 м2, детска площадка, вело-паркинг, подземен паркинг, търговски площи.

Повече за комплекса

АРХИТЕКТУРА

Сградите в "Липите" са 6-етажни, с голямо разнообразие от различни типове апартаменти, от жилища с дворни тераси до такива с просторни тераси и панорамни гледки.

Повече за комплекса

ОПТИМИЗАЦИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО

Обръща се специално внимание на разпределението на апартаментите, така че пространствата да се използват максимално. В почти всички тристайни и четиристайни апартаментиса предвидени помещения за перални и сушилни, спалните и баните са с нормални квадратури.

Повече за комплекса

ИЗГОДНИ СХЕМИ НА ПЛАЩАНЕ

Предлагаме максимално улеснена схема на плащане за нашите клиенти:
10% на Предварителен договор
10% на Акт 14
80% при Въвеждане в експлоатация

Повече за комплекса

УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

За да Ви гарантираме комфорт, сигурност и удобство ние ще поверим всички необходими услуги по управлението и поддръжката на "Липите" на професионална компания.

Повече за комплекса

КАЧЕСТВО

Апартаментите в комплекса са изработени с най-висококачествени материали, идващи от доставчици, които имат добра репутация и проверена история.

Повече за комплекса

Местоположение

Комплекс „Липите“ се намира в един от предпочитаните южни райони на София – „Манастирски ливади-изток“ в непосредствена близост до главни пътни артерии като бул. „България“, бул. „Т. Каблешков“ и „Околовръстен път“, като същевременно е на тихо и спокойно място в квартала. Близостта до спирки на градския транспорт, детски градини и училища, Южен парк, търговски центрове, супермаркети и ресторанти дава възможността за повече свободно време и по-доброто му прекарване.

Повече за локацията
7 мин пешадо Mall Bulgaria
10 мин пешадо Южен парк
2 мин пешадо автобусни спирки
7 мин пешадо трамвайна спирка
5 мин пешадо супермаркети

Апартаменти

  • 66
    АПАРТАМЕНТА НА ФАЗА 1
  • От 66 до 220 кв.м.
    Жилища за всяка нужда и вкус

Комплекс „Липите“ предлага богат избор от двустайни до четиристайни апартаменти, чийто разпределение е изцяло съобразено с площта и функционалността на всяка типология. В почти всички тристайни и четиристайни апартаменти са предвидени помещения за автоматични перални и сушилни, спалните и баните са с нормални квадратури, а към всеки апартамент има предвидено подземно паркомясто и складово помещение. Отоплението е на природен газ, индивидуално до всяко жилище.

Изберете имот