Новини

Етап 2 на комплекс "Липите" вече с АКТ 14

Дата на публикуване:24 януари 2024

В края на месец Декември 2023 година, етап 2 на комплекс „Липите“ получи Акт 14.

 

Издаден беше и констативен протокол по чл. 181, ал. 3 от ЗУТ за установяване на етап: „ГРУБ СТРОЕЖ“.

 

Инвеститор на комплекса е испанската компания Херчеса Интернационал, която е с богат международен опит в разработването и изграждането на жилищни проекти. Компанията е основана през 1972 г. и има над 50 000 реализирани апартамента в Испания и други страни като Румъния, Мексико, Еквадор и Панама.

Херчеса Интернационал е известна със своята амбиция да предлага жилища с високо качество, модерен дизайн и функционалност.

Проектът се реализира под управлението на Страйв 4БГ, българска компания за управление на инвестиционни проекти. Страйв 4БГ е специализирана в успешното управление на проекти в областта на строителството, инфраструктурата и енергетиката. В състава си разполага с голям брой висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и професионализъм.

Страйв 4БГ осигурява ефективно планиране, координация и контрол на всички етапи на изпълнение на проектите, като гарантира спазването на сроковете, бюджетите и качеството.

Стартираха и продажбите от този втори етап, като се наблюдава голям интерес и засилено търсене. Клиенти са предимно млади, образовани хора, с добри доходи, които търсят комфортно и модерно животно пространство в добре развит район на града. 

Повече информация за свободни апартаменти, схеми на плащане и други въпроси, може да получите и на място в офис „Продажби“, който се намира непосредствено до комплекса.

Работно време: от вторник до събота, от 10:30 до 19:30 часа.

Други новини